2013. március 18., hétfő

Beszámoló . Kapcsolati délután 2.

A Kapcsolati délutánunkon második alkalommal szép számmal jelentek meg a az idén házasodó jegyesek. A székesegyházi jegyesoktatással egybekötött alkalom volt ez, nyilván ennek is köszönhető a magas érdeklődés a részükről. Köszönjük is a támogatást és a részvételt mindenkinek.
A témánk a tisztaság a házasság előtt volt, előadóink a Balázs házaspár, akik egy nagyon szép, tanúságtevő előadással készültek a programra. A Biztos Út blogon az előadás anyaga részben megtalálható, sok más érdekes bejegyzéssel egyetemben, ami a témához kapcsolódik: párkapcsolat, szexualitás, szerelem, házasság, stb.
Az előadás során a pár saját tanúságtétele mellett szó volt a PEA-ról, a párkapcsolat próbájáról és a szexualitás biológiai hátteréről is.
Az előadást kiscsoportos beszélgetés követte, ahol a résztvevők saját gondolataikat, véleményüket is megoszthatták a témával kapcsolatban.
Az alkalom agapéval zárult. Köszönjük a részvételt, azoknak, akik megtiszteltek minket, és szeretettel várunk továbbra is minden érdeklődőt. Az újonnan bekapcsolódóktól előzetes jelentkezést várunk a kalasz.vac [kukac] gmai [pont] com címre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések moderálás után kerülhetnek ki.