2013. május 26., vasárnap

Plébániai közösségi nap - Ott voltunk!

A közösségi napot minden évben pünkösd szombatján rendezi a plébánia.
Tagjaink minden évben tevékenyen részt vesznek a közösségi nap előkészületeiben és lebonyolításában is. A "kemény mag" már hat órától pucolta a krumplit, kente a kenyeret a Reménység pályánál. Itt köszönet illeti az összes jelenlegi és jövőbeli KALÁSZ-tagot, akik részt vettek ezen munkában. A KALÁSZ-os oldalról leglelkesebben Marcsi dolgozott, a blogírók ezt jól tudják, így őt egy virtuális díjjal jutalmazzuk.

A kisgyermekesek, a KALÁSZ-ból kinőtt baba-mama klub közreműködésével Ringató foglalkozást és zenebölcsit szerveztek, míg a nagyobb gyermekesek pünkösdi játékokkal szórakoztatták a erre fogékony korosztályt. Játékok közt szerepelt találós kérdések kitalálása, lábbal célba dobás és lóverseny is falóval. Ezen programok nélkülözhetetlen kulcsfigurája Dézsi Detti volt, akinek ezúton is köszönjük a sok munkát! Ő is érezze magáénak a díjunkat. :)

Bemutatkozást Marka és Kinga tette meg a színpadon, amire korábban Dr. Varga Lajos atya kérte föl a KALÁSZ-t. Remélhetőleg többek szimpátiáját sikerült elnyerni. Volt szó a KALÁSZ múltjáról és jelenéről, a váci KALÁSZ-ról és a Katolikus Nőszervezetek Nemzetközi Szervezetéről is, melynek a KALÁSZ is tagja.

Összességében jól sikerült mind a közösségi nap, mind a KALÁSZ szereplése az alkalmon. Isten jó idővel áldott meg minket, ezért külön hálásak vagyunk Neki. A képeket a közösségi napról itt lehet megnézni.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzések moderálás után kerülhetnek ki.